ja polecam brk-tuning inowrocław, ja jestem u nich po chipie i wszystko bardzo fajnie zrobione :twisted:
jakie głośniki 16,5cm do 100zł
Zwiń
X
-
jakie głośniki 16,5cm do 100zł
Mam pytanie czy do 100zł znajdę jakieś głośniki w drzwi do octavii na przód? Przy zdejmowaniu tapicerki uszkodziłem głośnik i strasznie charczy, nie mam na razie kaski na coś lepszego więc chciałbym coś kupić za 100zł na przód czy możecie coś polecić?
Mile widziany zestaw twetery z głośnikami w drzwi ale za tę cenę chyba ciężko
-
-
hmm... słuchajcie ale aby taki zestaw hertza aby zagrał ładnie to trzeba mieć jeszcze wygłuszone drzwi i najlepiej zamontować wzmacniacz, co całość wyjdzie nie 100zł tylko znacznie więcej, dlatego chodziło mi o głośniki do 100zł aby zamontować a z czasem jak już znajdę parę zł to będę wiedział co zamontować. Myślałem że może ktoś z was miał do czynienia z głośnikami do 100zł i coś doradzi.
Komentarz
-
-
g4cek, ale przecież masz teraz do czynienia z głośnikami do 100 w serii i nie oczekuje cudów. Jakieś zachowawcze te odpowiedzi - za 100 PLN jakoś nic Ci nie zagra. Jeżeli nie wygłuszasz drzwi tymczasem to i tak kup lepsze głośniki a potem zrobisz to co powinno być zrobione na początku. Chyba taka kolejność w ostateczności będzie lepsza bo tą stówę to masz na maty a nie na jakieś "pierdzioszki".
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jama89ulysse, ale mu doradziłeś :shock:
Twoja rada a raczej jej brak była jeszcze lepsza :lol:
Zamieszczone przez g4ceksłuchajcie ale aby taki zestaw hertza aby zagrał ładnie to trzeba mieć jeszcze wygłuszone drzwi i najlepiej zamontować wzmacniacz
Zamieszczone przez g4cekwięc kupię pierwsze lepsze głośniki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez g4cekchcę aby chociaż byle co grało
Zamieszczone przez ulysseTwoja rada a raczej jej brak była jeszcze lepsza
Pozdrawiam J.
Komentarz
-
-
kilka lat temu założyłem zestaw Phonocara wysoko - nisko tonowe do JVC 4x40 W i do tej pory bardzo dobrze grają. Bez dodatkowego wzmacniacza. Do oryginalnych głośników jest bardzo duża różnica :!: Cena jest wystarczająco adekwatna do jakości i określonego budżetu.
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
jeżeli nie jesteś maniakiem car audio mogę Ci polecić http://moto.allegro.pl/glos-hertz-dc...023379351.html
w limuzynie Skoda Octavia są wystarczające u mnie już 2 rok grają i jest ok
Komentarz
-
-
właśnie przed chwilą wylicytowałem na allegro hertx esk 165 + tweetery hertz HT18 używany zestaw, jak do mnie dotrą i zamontuję to napiszę co to jest warte
[ Dodano: Pon 23 Sty, 12 16:12 ]
Zamontowałem głośniki hertx esk 165 + tweetery hertz HT18, głośniki grają ładnie ale octavia nie jest wyciszona i generalnie słaby mimo wszystko jest efekt, spodziewałem się lepszego, no trudno chyba jednak bez wyciszenia drzwi to nie ma co kupować głośników jakichkolwiek.
Komentarz
-
Komentarz